General information

Agency: Mediabrands

Job Function: Human Resources

Location: Amsterdam, Netherlands

Job Ref#: 11624

Description & Requirements

Position Summary

Mediabrands Netherlands B.V. is de mediaholding van o.a. UM, Initiative, Reprise, bGenius, Magna Global & Yune. Momenteel werken bij Mediabrands zo’n 400 collega’s op 2 verschillende locaties (Amsterdam & Groningen). We werken voor bekende (inter)nationale merken. Onze klanten verwachten uitstekende resultaten op het gebied van mediastrategie, - onderzoek, -planning, -inkoop en executie. Dit maken wij waar met een onderscheidende combinatie van effectiviteit, efficiency, impact en research based strategy.

Onze mensen zijn daarbij ons belangrijkste kapitaal, zij maken immers het verschil. Het is enerzijds onze ambitie om onze huidige talenten verder te ontwikkelen en te behouden voor onze organisatie. Anderzijds willen wij ons als organisatie blijven door-ontwikkelen om een zeer aantrekkelijke en ambitieuze werkgever te zijn waardoor wij talentvolle nieuwe medewerkers aan ons kunnen blijven verbinden.

Key Responsibilities

Binnen onze HR afdeling zijn wij op zoek naar een HR Assistant (standplaats Amsterdam); iemand die zich graag verder wil ontwikkelen binnen het HR vak en het leuk vindt om in een jonge en dynamische omgeving samen te werken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van onze personeelsadministratie. Dit betekent dat je ervoor zorgt dat wijzigingen in ons personeelsbestand op de juiste wijze worden bevestigd, vastgelegd en worden doorgevoerd in onze systemen. Dit loopt uiteen van het opstellen van arbeidsovereenkomsten tot aan het bevestigen van een salariswijziging.

Je maakt in deze positie onderdeel uit van het HR-team en werkt nauw samen met de Payroll & Verzuim Coördinator. Zij gaat aan de slag met jouw input en samen zijn jullie verantwoordelijk voor een foutloze salarisadministratie. Daarnaast ondersteun je het HR team met de uitvoering van een aantal automatiseringsprojecten (o.a. de digitalisering van de afhandeling van de kosten declaraties, de verdere digitalisering van de personeelsadministratie en het ontsluiten van HR data (als onderdeel van de employee listening strategy).

Je hebt te maken met veel administratieve processen, maar vergis je niet, we zijn ook een vraagbaak voor de organisatie en hoe leuker jij het vindt om met ons mee te denken, hoe meer variatie er in jouw baan zal gaan ontstaan.
Bovenstaande is echter de basis en samen kunnen we dit verder gaan ontdekken.

Desired Skills & Experience

Je beschikt over relevante HR-ervaring en/of hebt een HR-opleiding afgerond. Je bent een energiek & enthousiast persoon die het leuk vindt om een centrale rol binnen onze organisatie te vervullen. Je bent pro-actief en zoekt onze collega’s graag op voor persoonlijk contact. Je houdt ervan om efficiënt te werken, je hebt affiniteit met automatisering en vindt het leuk om systemen te ontdekken en te bepalen wat zij voor jou kunnen doen. Denk aan interne systemen maar ook o.a. ADP, PeopleSoft en de verschillende portals van toeleveranciers. Ook werk je graag nauwkeurig en heb je aan het einde van de dag graag je “to do” lijstje afgevinkt. Je bent organisatiesensitief en schakelt gemakkelijk tussen diverse afdelingen. Je denk graag mee, staat open voor verandering en nieuwe ideeën en bent niet bang om jouw mening te delen.

Verder beheers je de Nederlandse en de Engelse taal goed en is ervaring met Excel en Word noodzakelijk. 
Bij voorkeur ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Vragen over de vacature? Neem contact op met Monique Boermans door te mailen naar monique.boermans@mbww.com.

About Us

Mediabrands is de wereldwijde mediaholding waar alle mediabedrijven van Interpublic Group (NYSE:IPG) onder vallen. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 13.000 marketingexperts in dienst in meer dan 130 landen. Diversiteit en inclusiviteit is daarbij prioriteit.

Wij adviseren onze klanten hoe ze media en content op de best mogelijke manier kunnen gebruiken om hen te helpen hun marketing- en communicatiedoelstellingen te bereiken.

In Nederland zijn dat full service media en consultancybureaus Initiative en UM, het digital marketingmerk Reprise en het full service social en contentmarketingbureau YUNE. Specialistische labels in Nederland zijn MAGNA (buying en planning), Matterkind (addressable specialisten), Orion (trading & capital), Rapport (OOH-specialisten), Mediabrands Marketing Sciences (data-, onderzoek- en tech specialisten) en ten slotte ontwikkelt bGenius marketingtechnologie. Onze kantoren staan in Amsterdam en Groningen.

Mediabrands heeft ‘CHALLENGEN’ in hun DNA zitten. We zijn een bedrijf van Challengers. We zijn niet de grootste, maar we zijn er voor merken en marketeers die verrast, uitgedaagd en geprikkeld willen worden om zodoende niet stil te komen staan. Daarnaast hebben de Mediabrands labels ‘SAMEN’ in hun DNA zitten. Wij zijn één familie, wij vormen één huis. Wij geloven in het feit dat we samen groter en krachtiger zijn en over meer kennis beschikken. Wij zijn ‘The House of Challengers!’