General information

Agency: Mediabrands

Job Function: Data & Analytics

Location: Copenhagen, Denmark

Job Ref#: 11056

Description & Requirements

Position Summary

Vil du videreudvikle dine kompetencer inden for markedsføring i retning af visualisering samt analyse af større datamængder? Så er du måske vores nye Junior BI Specialist!

Som Junior BI Specialist arbejder du i Mediabrands’ nordiske DataHub.

Vi designer, bygger og anvender komplekse business intelligence-løsninger for og sammen med både vores kollegaer og kunder på tværs af huset. Vi har vokseværk og søger derfor en ny kollega, som kan og vil vokse med os.

Key Responsibilities

Om DataHub

I DataHub hjælper vi organisationer med at optimere historiske markedsføringsrelaterede data; mange annoncører står i dag med uanede mængder af værdifuld data vedrørende deres kunder, forretning samt kampagner. Derfor specialiserer vi os i effektiveringen af  indsamling, behandling og visualisering af data. Selvfølgelig i overensstemmelse med virksomhedens generelle markedsføringsstrategi.

DataHub består af undertegnede leder, en konsulent og en udvikler. Vi har en uformel og fleksibel indstilling til arbejdet, og er enormt ambitiøse, tager stort ansvar på bureauernes, afdelingens og egne vegne. Det giver nemlig et stabilt team, der leverer resultater!

Om stillingen

Som vores første Junior BI Specialist vil dit hovedbidrag være at bygge tekniske løsninger, der svarer til de briefs som teamets konsulent udvikler med kunder eller kollegaer.

Til at begynde med forestiller vi os, at du vil assistere på igangværende projekter for at lære vores kunder, teknologier og forretning at kende.

I takt med at forståelse og evner vokser, vil dit ejerskab over hvert projekt og berøringsfladen i og uden for organisationen udvides tilsvarende indtil, du selvstændigt kan bære projekter fra brief til levering.

Det betyder, at dine arbejdsdage primært vil gå med at:

-          Trække performance-data fra alverdens markedsføringsrelaterede kilder (fx Facebook Business Manager, Google Analytics eller TechEdge) til vores centrale data warehouse primært via API’er

-          Lagre og transformere data i vores centrale data warehouse (primært BigQuery)

-          Bygge og kvalitetssikre dashboards (primært PowerBI)

-          Koordinere, afstemme og rådgive kolleger og kundekontakter om bedste tekniske løsning

Vi er - som nævnt - et mindre team, så du vil helt naturligt komme til at stifte bekendtskab med et væld af sammenhænge i spændfeltet mellem marketing, data og teknologi.

Af samme årsag gør det bestemt heller intet, hvis du med idéer og virkelyst er med til at forme, hvordan vi kan løse kundernes problemer og fungere bedst muligt som afdeling allerede fra din første dag.

Vi prioriterer personlig udvikling højt, og tager del i at tilrettelægge dine arbejdsopgaver, så du bliver udfordret.

Desired Skills & Experience

Forudsætninger for succes

Vi forventer ikke nødvendigvis, at du har erfaring med at arbejde med hverken API’er, i data warehouses eller avancerede datavisualiseringsværktøjer, men det vil afgjort være en fordel, hvis du har relevant erfaring. Måske arbejder du med AdOps i dag, måske Web Analytics, måske noget helt tredje.

Vigtigst er det, at du trives med overvejende matematisk/logisk arbejde, er kommercielt interesseret, ressourcestærk ved en computer og nyder at møde nye problemer med et løsningsorienteret mindset.

Vi leder efter en hjælpsom, selvstændig, samvittighedsfuld og ærlig kollega.

Mediabrands – som arbejdsplads

Vi er en dynamisk arbejdsplads med 100 entusiastiske kolleger i hjertet af København. Der er lækker morgenmad og frokost, samt fredagsbar og andre sociale arrangementer. Vi tilbyder derudover en fleksibel arbejdsplads, mht. til hjemmearbejde.

 

Du får en spændende og udfordrende dagligdag i mediebranchen. Du bliver en del af en professionel arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor vi sætter pris på samarbejde, humoristisk sans samt en positiv tilgang til hverdagen. Hos os går fleksibilitet begge veje, og du vil få stor frihed under ansvar.

 

Det er en stilling, hvor du kan udleve dine ambitioner og dygtiggøre dig fagligt på alle niveauer med dine kollegaer.

 

Du vil ligeledes få adgang til nogle af de bedste værktøjer på markedet, samt kolleger på kontoret både i Norden og globalt.

 

Sådan søger du stillingen

Matcher du ovenstående, og har du lyst til at blive en del af DataHub, så upload din ansøgning/CV og søg stillingen.
Vi holder løbende samtaler så send din ansøgning hurtigst muligt.
Har du spørgsmål til stillingen eller Mediabrands som brand, er du velkommen til at kontakte Rasmus Holmen, Head of DataHub på tlf. 27 22 49 89.

 Om MediaBrands

I Danmark består Mediabrands af de to mediebureauer Initiative og UM, reklamebureauet Marvelous, performance bureauet Reprise, investerings- og analyseenheden Magna samt vores adressable specialister hos Matterkind.
Samlet er vi hos Mediabrands 100 medarbejdere i Danmark og omkring 300 i Norden.

Du vil få din daglige gang på vores kontor i Sankt Petri Passage, Kbh K.

 

About Us

IPG Mediabrands is the media and marketing solutions division of Interpublic Group (NYSE: IPG). Mediabrands manages approximately $40 billion in marketing investment globally on behalf of its clients and provides strategic services and solutions across its award-winning, full-service agency networks UM and Initiative and through its innovative marketing specialist companies Reprise, Magna, Orion, Rapport, Healix, Mediabrands Content Studio and the IPG Media Lab. Mediabrands clients include many of the world’s most recognizable and iconic brands from a broad portfolio of industry sectors. The company employs more than 13,000 marketing experts in more than 130 countries representing the full diversity of humanity. For more information, please visit our website: www.ipgmediabrands.com.