General information

Agency: Magna

Job Function: Operations

Location: Copenhagen, Denmark

Job Ref#: 7574

Description & Requirements

Position Summary

Har du interesse i markedsføring og ikke mindst hvordan medier virker og anvendes for at skabe resultater?

Mediabrands søger medarbejdere som kan og vil gøre en forskel som Cross Media Planner med fokus på brugen af forskellige mediagrupper, som TV og andre audiovisuelle medier, radio såvel analog som digitalt, outdoor, aviser og magasiner samt hvordan media virker i samspil med hinanden.


Som Cross Media Planner skal du have og ellers får du en grundlæggende forståelse af hvorledes forskellige medier virker i en kommerciel sammenhæng og hvordan de kan understøtte hinanden. Samtidig skal du i jobbet kunne planlægge, indkøbe og optimere kampagner indenfor:

  • Audiovisuelle media: TV, BVOD, biograf
  • Audio – analog og digital radio, podcasts og samarbejder
  • Outdoor – analog og digital
  • Print – annoncer i aviser, magasiner samt samarbejder/native løsninger, der kan implementeres både analogt og digitalt

Key Responsibilities

Vores vision med Cross Mediaplanner rollen hos Mediabrands er at du har og ellers får du en god indsigt i de ovenstående mediagrupper og at du samtidig får specialistkompetencer indenfor 1-2 af mediagrupperne. Vi har et grundigt uddannelsesforløb, der sikrer du får den nødvendige viden og erfaring til at kunne varetage rollen.

I denne rolle vil du arbejde sammen med og indgå i et team med andre dygtige plannere, der på samme vis arbejder med media.

Du kommer til at arbejde med en række virksomheder og brands så som Amazon Prime, Carlsberg, Just Eat, LEGO, Spotify og mange flere. Det er virksomheder der har markedsføring og tilstedeværelse i medierne som en del af deres ’go to market’ strategi og dem vil du arbejde med, sammen med række dedikerede og dygtige mediaspecialister og rådgivere hos Mediabrands.

 

Mediabrands – som arbejdsplads

Vi er en dynamisk arbejdsplads med 90 entusiastiske kolleger i hjertet af København. Der er lækker morgenmad og frokost til dig samt fredagsbar og mange andre sociale arrangementer. Derudover tilbyder vi en fleksibel arbejdsplads, mht. til hjemmearbejde, pension, sundhedsforsikring, massage og andre gode ting som medarbejder i Mediabrands!

 Du får en spændende og udfordrende dagligdag i dynamisk branche. Du bliver en del af en professionel arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor vi sætter pris på samarbejde, humoristisk sans og en positiv tilgang til hverdagen. Hos os går fleksibilitet begge veje, og du vil få stor frihed under ansvar.

Desired Skills & Experience

Hvem er du?

Vi leder efter personer, som først og fremmest har viljen til at gøre en forskel, og at du grundlæggende som person har forståelse for tal og data samt forstår vigtigheden af omhyggelighed og være en holdspiller.


Du har måske allerede et par års erfaring fra mediabranchen fra et medie eller mediabureau. Måske er du uddannet Kontorassistent og brænder for markedsføring og ellers er du gang med det næste skridt i din karriere? Der er mange indgange til stillingen - det vigtigste for os, er at få en passioneret medarbejder om bord der gerne vil lære og udvikle sig.

 

Sådan søger du stillingen

Matcher du ovenstående, og har du lyst til at blive en del af vores team, så send dit CV. Vi holder løbende samtaler så send din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte Peter Sevel på mail: peter.sevel@mbww.com

 

Om Mediabrands

I Danmark består Mediabrands af de to mediebureauer Initiative og UM, reklamebureauet Marvelous, performance bureauet Reprise, investerings- og analyseenheden Magna samt vores adressable specialister hos Matterkind.  Samlet er vi hos Mediabrands 90 medarbejdere i Danmark og omkring 300 i Norden.  Du vil få din daglige gang på vores kontor i Sankt Petri Passage, Kbh K.

About Us

MAGNA is the centralized IPG Mediabrands resource that provides strategic investment and media intelligence for agency teams and clients. We utilize our insights, forecasts and strategic relationships to provide clients with a competitive marketplace advantage.

• MAGNA harnesses the aggregate power of all IPG media investments to develop go-to-market strategies, designing unique partnerships to drive maximum value for our clients.
• MAGNA has set the industry standard for more than 60 years by predicting the future of media value. We publish more than 40 annual reports on audience trends, media spend and market demand as well as ad effectiveness.

OUR PURPOSE + VALUES:
MAGNA infuses the organization with knowledge that empowers better decision-making. We are a team of experts across five key competencies who support IPG cross-functional teams through:
1. Partnership
2. Enablement
3. Accountability
4. Connectivity
5. Education