General information

Agency: Mediabrands

Job Function: Administration

Location: Helsinki, Finland

Job Ref#: 15155

Description & Requirements

Position Summary


Oletko oma-aloitteinen, palvelualtis ja kaikkien kanssa toimeen tuleva tyyppi, jonka seurassa paistaa aurinko sateisenakin päivänä? Oletko varustettu ”can do” -asenteella, tykkäätkö tehdä hommia kädet savessa ja organisoida niin toimistorutiineja kuin kokousjärjestelyjäkin?


Jos vastasit myöntävästi kaikkiin kysymyksiin, saatat olla juuri etsimämme


Office Assistant


Key Responsibilities

Työtehtäviisi kuuluvat mm.:

  • vieraiden vastaanotto
  • toimiston yleiset ja ylläpitotehtävät (esim. keittiön ja kokoustilojen siisteys)
  • toimistotarvikkeiden yms. hankinnat
  • aamiais- ja kokoustarjoilujen järjestelyt

Työtä voit tehdä joko kokoaikaisesti tai tuntipohjaisesti (kuitenkin väh. 6 h/pvä) riippuen omasta tilanteestasi. Työtehtävät edellyttävät toimistolla työskentelyä.


Desired Skills & Experience


Toivomme sinulta

  • Erittäin sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Excelin ja PowerPointin sujuvaa käyttöä
  • Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on iso plussa

Arvostamme suuresti työtä pelkäämätöntä asennetta, kykyä työskennelle itsenäisesti, mukautumiskykyä nopeasti muuttuviin tilanteisiin, joustavuutta ja vastuunkantokykyä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osana menestyvää ja arvostettua toimistoa kansainvälisessä toimintaympäristössä. Saat monipuolisen työn Helsingin Punavuoressa sekä todella ammattitaitoiset ja huippumukavat työkaverit.

About Us

IPG Mediabrands Finlandiin kuuluvat mediatoimistot Virta UM ja Initiative, mainosteknologiaan ja dataan erikoistunut asiantuntijatoimisto Matterkind, asiakasymmärrystoimisto Kuulas Helsinki, luova yksikkömme Marvelous sekä tulospohjaiseen markkinointiin erikoistunut Reprise. Emoyhtiömme IPG on yksi maailman suurimmista markkinointialan konserneista, ja se toimii yli 100 maassa. Yhdistämme asiakasymmärryksen, datan ja luovuuden tukemaan asiakkaidemme menestystä.