General information

Agency: Mediabrands Content Studio

Function: Social

Location: Copenhagen, Denmark

Job Ref#: 13938

Description & Requirements

Position Summary

Vi søger praktikanter til alle vores afdelinger, så hvis du vil være content manager, digital designer, projektleder og eller ol’ school kreativ, så kan du slå dine første folder hos os. Vi ansætter ganske ofte fra vores praktikant-lag, så det er ikke nogen dum vej ind i huset.

Key Responsibilities

om Content Manager får du mulighed for at være en del af husets sjoveste team. Du får du muligheden for at være med i udviklingen og produktionen af content til vores kunder. Du kommer til at have fingrene med i alt fra koncept- og idéudvikling, til eksekvering, analyse og performance. Du får dermed et stort ansvar og en solid erfaring inden for Content- og Community Management.

Som Digital Designer kommer du til at designe og udvikle digitale koncepter, hjemmesider, bannere brand og producere content til SoMe og andre digitale platforme. Vi lover, du vil blive udfordret, få ansvar og komme ud med god forståelse for rollen som digital designer.

Banker dit hjerte for Excel, budgetter og planlægning, så er praktikpladsen som Projektleder måske dit kald. Her vil du få mulighed for at holde tråd i forskellige projekter i alt fra – eksekvering af kampagner, hjemmesider, SoMe, filmproduktion osv. Der er ikke en dag, der er den samme, når man er projektleder hos Marvelous.

Som kreativ træder du ind i husets mest alsidige afdeling. Her udvikles der strategi, researches indsigter, og idéer og koncepter skabes og eksekveres. Så svømmer du rundt i en masse skarpe idéer og elsker at fortælle historier, eller er du et jern til strategi og research, så er en praktikplads i den kreative afdeling vejen frem.

Desired Skills & Experience

Marvelous er et prisvindende, digital født reklamebureau med 25 kollegaer fordelt i Stockholm, Oslo, Helsinki og København. På vores hyggelige kontor på Sankt Petri Passage i hjertet København finder du alt fra tech-sperts og sociale strateger over mediemoguler og filmfanatikere til Photoshop-feinschmeckere og sprognørder. Sammen laver vi kommunikation med indsigt og hjerte. Vi arbejder med en række kendte virksomheder, herunder blandt andre GN, Rent Øresund, Continental, Miele, MSD, LEGO, Danske Bank, Mannaz, Børns Vilkår og mange flere.

Vores kommunikationsfilosofi hedder ’Stories that Move’. Det betyder, at vi kræver vores kommunikation, lever op til tre dogmer. Den skal være emotionelt bevægende, for ellers er der ikke nogen, der lægger mærke til den. Den skal være bygget op omkring et relevant budskab til modtageren, så det bevæger dem på kunderejsen. Den skal kunne bevæge sig på tværs af platforme, fordi det er skabt på grundlag af dyb kanalforståelse. Det er vores filosofi, at kun ved at skabe bevægelse på de tre måder, kan man flytte alt andet.

Send os din ansøgning og lad os tage en snak over en kop kaffe – vi glæder os til at høre fra dig!

About Us