Información general

Agency: Reprise

Job Function: Social

Location: Stockholm, Sweden

Job Ref#: 13081

Descripción y requisitos

Position Summary

Vi söker dig som på en senior nivå vill spela en viktig roll i att utveckla våra kunders sociala medieannonsering.

Reprise är en del av Mediabrands, som är ett globalt företag med 13 000 anställda i 130 länder. Inom Reprise arbetar 3000 specialister världen över med performance marknadsföring. Kom och var med på vår resa i Sverige!

Mediabrands i Sverige är 75 dedikerade marknadsförare; specialister och kundansvariga som sitter i trevliga lokaler så centralt man kan komma, högst upp på Grev Turegatan 11 i Stockholm.


Nu söker vi dig som har flera års erfarenhet av sociala medier, performance marketing och ett stort intresse för ny teknik och digitala medier.

Du kommer att ingå i ett passionerad och resultatfokuserat team och arbeta i tight samarbete tillsammans med erfarna och kreativa specialister. Arbetet innebär även ett tight samarbete med våra kollegor inom nätverket på regional, nordisk och internationell nivå. Vi gillar att arbeta i en snabb och föränderlig miljö och att vara en del av ett globalt nätverk innebär att vi har fördelen att arbeta med några av de mest prestigefulla globala varumärkena med möjligheter att utvecklas och ligga i framkant. Några av de kunder som vi arbetar med är bland annat Spotify, Carlsberg, Dyson, ICA och många fler.

Key Responsibilities

Du kommer ansvara för större varumärkens paid social-kampanjer och rekommendationer, allt från att beställa tracking till uppsättning, optimering och uppföljning. Du analyserar, skapar rapporter och följer upp resultat med kund. Vi arbetar med kund i fokus.

Du medverkar i interna möten och kundmöten där du får möjlighet att skapa en förståelse för hela mediemixen och bredda ditt kunnande samtidigt som du är specialisten på ditt område.

Desired Skills & Experience

För att lyckas i rollen tror vi att du har flera års erfarenhet av paid social. Du är van att självständigt hantera kampanjer och av kundkontakt.

Du kan analysera och rapportera på kampanjdata samt navigera i Google Analytics. Att sätta upp dynamiska kampanjer, implementera feeds och skräddarsy en paid social funnel är något du gör till vardags.


Som person tror vi att du är en organiserad proaktiv problemlösare, bra på att samarbeta och kommunicera över olika avdelningar såväl med kund som med leverantör, som dessutom tycker om att arbeta tight och resultatfokuserat men samtidigt ha kul tillsammans.


Vi erbjuder

Vi tillämpar en hybrid arbetsmodell med möjlighet att arbeta både från vårt kontor på Grev Turegatan i Stockholm och på distans. Vi erbjuder marknadsmässig lön och förmåner och en arbetsplats med högt i tak där vi har kul tillsammans.


Intervjuer hålls löpande. Välkommen med din ansökan!

Quiénes somos

At Reprise, we’re reinventing digital experiences everywhere, every day. With end-to-end capabilities that include search, social media, content creation, product and web development, eRetail and strategy, we cut to the core of what truly drives customers by providing a holistic digital-first approach. Armed with intelligent insights and an audience-first approach, our expert team of specialists deliver integrated initiatives that help the world’s biggest brands connect to the people who drive their business forward - efficiently and effectively.