Informations générales

Agency: Matterkind

Job Function: Addressable Strategy

Location: Stockholm, Sweden

Job Ref#: 10674

Description et conditions

Position Summary

Vi söker dig som vill spela en viktig roll i att utveckla våra kunders digitala affär. Vi är ett team på ungefär 75 dedikerade marknadsförare; specialister och kundansvariga som sitter i trevliga lokaler så centralt man kan komma, i Sturegallerian i Stockholm.

Har du några års erfarenhet av programmatisk strategi, setup och köp, plus ett stort intresse för ny teknik och digitala medier? Perfekt, då vill vi gärna prata med dig!

Du kommer att ingå i ett passionerad och resultatfokuserat team och arbeta tillsammans med erfarna specialister. Arbetet innebär även ett tight samarbete med våra kollegor inom nätverket på regional nordisk och internationell nivå. Vi gillar att arbeta i en snabb och föränderlig miljö och att vara en del av ett globalt nätverk innebär att vi har fördelen att arbeta med några av de mest prestigefulla globala varumärkena med möjligheter att utvecklas och ligga i framkant. Tillsammans med byråerna Initiative och UM ingår vi i det globala medie- och kommunikationsnätverket IPG. Några av de kunder som vi arbetar med är bland annat Spotify, Carlsberg, ICA, American Express och många fler.


Key Responsibilities

Vi garanterar att din karriär hos oss kommer att vara varierad och spännande. I en bransch med ständig förändring erbjuder varje dag nya utmaningar och om du är mån om att arbeta i framkant och bli bäst på det du gör kommer din tid hos oss att skapa oändliga möjligheter för framtiden.

Vi jobbar med individuella handlingsplaner med fokus på din personliga utveckling och karriärmål. Du kommer även att ha tillgång till en mängd olika verktyg, kurser, interna sessions och möten med medieägare samt tech-leverantörer.

Desired Skills & Experience

För att lyckas i rollen tror vi att du har minst 3 års erfarenhet av programmatisk planering och exekvering. Du är van att självständigt hantera kampanjer och projekt inom området samt föra dialog med key clients, navigerar lätt i DSP-plattformar samt kringliggande ad servers och valideringssystem.

Som person tror vi att du är en organiserad, proaktiv problemlösare, bra på att samarbeta och kommunicera över olika avdelningar såväl som med kund och leverantör. Dessutom tycker du om att arbeta resultatfokuserat i ett proaktivt team som har kul tillsammans. 

Rollen är en tillsvidareanställning, efter 6 mån provanställning. 

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!


À propos de nous

Matterkind connects people to what matters — connecting brands to the right audiences, and people to the right content. We offer brands a strategic partner in creating lifetime customer value across addressable activation. In a fragmented media landscape, Matterkind leverages best-in-class technology to deliver comprehensive and optimal addressable solutions. Our proprietary data and tradecraft, combined with an audience-first approach, enables us to drive better business outcomes on behalf of agency partners and clients. Matterkind operates in over 70 markets worldwide. Learn more at www.weareMatterkind.com.