Informazioni generali

Agenzia: Reprise

Funzione: SEO

Luogo: Copenhagen, Denmark

Job Ref#: 15522

Descrizione e requisiti

Riepilogo della posizione

Reprise søger skarp praktikant med interesse for SEO og flair for webudvikling.

Mediabranchen står aldrig stille og derfor søger vi en kompetent og selvstændig praktikant, der brænder for digital performance marketing. Du kommer til at hjælpe med spændende SEO projekter på vores kontor beliggende i Skt. Petri Passage, København K.

Det vi kan tilbyde

Du får en praktikplads i en ambitiøs afdeling, der opererer på et marked i kraftig vækst og under kontinuerlig udvikling. I oplæringsprocessen lægger vi vægt på din personlige profil og tager os tid til at hjælpe dig i gang og udvikle dig i den retning du finder mest interessant. Du får ansvar fra dag et, og vi vil så vidt muligt skræddersy stillingen til dine kompetencer.

Responsabilità principali

Stillingens indhold

Vi lærer dig op i de forskellige discipliner og planlægningsværktøjer inden for SEO, så du på sigt kan påtage dig mere ansvar på tværs af projekter. Dine primære opgaver vil være:

 

  • SEO projekter som f. eks. keyword research, content optimering samt UX- og tekniske analyser.
  • Mindre indre CMS-opgaver (Drupal, Wordpress, Umbraco etc.)
  • Indsamling og bearbejdelse af data i relevante værktøjer som fx Google Analytics, samt vores egenudviklede værktøjer.
  • Opsætning, rapportering og evaluering af performance
  • Ad hoc-opgaver som f.eks. at bidrage til præsentationer

Competenze ed esperienza desiderate

Vores forventninger

Du skal have lyst til at arbejde med SEO. Vi forventer, at du er initiativrig, selvstændig og ærekær omkring det produkt, du leverer. Du trives i et travlt og ungt miljø og kan lide at holde mange bolde i luften. Du har let til grin og sætter pris på en uformel omgangstone og virksomhedskultur.

 

Kort om Reprise

Reprise er specialister inden for digital performance marketing, og er en del af det globale netværk, IPG Mediabrands. Vi rådgiver og servicerer en række af verdens førende brands via vores internationale netværk, ligesom vi arbejder med flere af de største nordiske og danske annoncører i regionen. Læs gerne mere om vores spændende verden på www.reprisedigital.com

 

Hvordan søger du?

Send dit CV og et par ord om dig selv hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jonas Nielsen på tlf. +45 61 33 46 21.


Vi glæder os til at høre fra dig.

Chi siamo

At Reprise, we’re reinventing digital experiences everywhere, every day. With end-to-end capabilities that include search, social media, content creation, product and web development, eRetail and strategy, we cut to the core of what truly drives customers by providing a holistic digital-first approach. Armed with intelligent insights and an audience-first approach, our expert team of specialists deliver integrated initiatives that help the world’s biggest brands connect to the people who drive their business forward - efficiently and effectively.