Informazioni generali

Agenzia: Reprise

Funzione: Paid Search

Luogo: Copenhagen, Denmark

Job Ref#: 15521

Descrizione e requisiti

Riepilogo della posizione

Reprise søger en skarp Paid Search praktikant til sommersemestret ’23. 

Mediebranchen står aldrig stille og derfor søger vi en kompetent og selvstændig praktikant, der brænder for digital marketing. Du kommer til at hjælpe med vigtige Paid Search projekter på vores danske kontor, i Sankt Petri Passage, København K.

Det vi kan tilbyde

Du får en praktikplads i en ambitiøs afdeling, der opererer på et marked i kraftig vækst og er under kontinuerlig udvikling.

I oplæringsprocessen lægger vi vægt på din personlige profil. Vi tager os tid til at hjælpe dig i gang, samt udvikle dig i den retning, du finder mest interessant. Du får ansvar fra dag et og vi vil så vidt muligt skræddersy stillingen til dine kompetencer.

Responsabilità principali

Stillingens indhold

Vi oplærer dig i de forskellige kampagneplanlægnings- og eksekveringsværktøjer inden for Paid Search, så du på sigt kan håndtere dine egne kunder og projekter.

Dine primære opgaver vil være:

 

  • Opsætning, overvågning, optimering, rapportering og evaluering af kampagneeffekt på Google Ads/Bing Ads
  • Løbende optimering på kampagner baseret på Google Ads og Analytics data
  • Søgeordsanalyse og udarbejdelse af annoncetekster
  • Ad hoc-opgaver som f.eks. at bidrage til præsentationer og indsamle markedsdata mm.

 

Vores forventninger

Har du lyst til at arbejde med kampagner, strategi og problemløsning inden for digital markedsføring? Så kan du meget vel være den rette til jobbet.

Vi forventer, at du er initiativrig, selvstændig og ærekær omkring det produkt du leverer.

Du trives i et travlt og ungt miljø og kan lide at jonglere mange bolde i luften.

Her hos os sætter vi pris på en uformel og let omgangstone med højt til loftet.

Competenze ed esperienza desiderate

Kort om Reprise

Reprise er specialister inden for digital performance marketing, og er en del af det globale netværk Mediabrands. Vi rådgiver og servicerer en række førende brands i Norden, såsom Johnson&Johnson, Mattel og Miele.

Læs gerne mere om vores spændende verden på www.reprisedigital.com

 

Hvordan søger du?

Send dit CV og et par ord om dig selv til os!

Vi afholder løbeende samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kristian Gialloblu, Head Of Paid Search på tlf. 31 40 73 88.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Chi siamo

At Reprise, we’re reinventing digital experiences everywhere, every day. With end-to-end capabilities that include search, social media, content creation, product and web development, eRetail and strategy, we cut to the core of what truly drives customers by providing a holistic digital-first approach. Armed with intelligent insights and an audience-first approach, our expert team of specialists deliver integrated initiatives that help the world’s biggest brands connect to the people who drive their business forward - efficiently and effectively.