一般信息

Agency: Initiative

Job Function: Planning

Location: Helsinki, Finland

Job Ref#: 12875

说明和要求

Position Summary


Tarjolla on laaja ja vastuullinen digisuunnittelijan rooli useammassa suurista asiakkuuksistamme.


Key Responsibilities


Ymmärrät jo hyvällä tasolla digitaalisen markkinoinnin perusteet erityisesti maksetun digitaalisen mainonnan osalta. Digitaalisen median suora- ja alustaostaminen (ml. ohjelmallinen ostaminen ja paid social -alustat) sekä data- ja analytiikkatyökalut ovat sinulla hallussa. Osaat raportoida ja analysoida mainonnan tuloksia ja tehdä suosituksia jatkotoimenpiteiksi.

Desired Skills & Experience


Saatat olla etsimämme henkilö, jos...

  • olet jo tehnyt töitä digitaalisen markkinoinnin suunnittelun tehtävissä 2-5 vuotta tai enemmän, todennäköisesti mediatoimistossa tai muussa digitaaliseen markkinointiin keskittyvässä toimistossa
  • olet vastuuntuntoinen, huolellinen ja joustava, ja haluat jatkaa kehittymistä
  • tunnet suomalaisen mediakentän ja kansainvälisten toimijoiden tarjonnan
  • sinulla on todennäköisesti kaupallisen alan koulutus ja tahto toteuttaa tulosvetoista markkinointia
  • tiimityöskentely on sinulle luontevaa

Arvostamme suuresti oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja vastuunkantokykyä. Olet positiivinen tiimipeluri, joka haluaa jatkuvasti kehittyä ja kehittää itseään ja toimintatapojamme. Suomi ja englanti ovat päivittäiset työkielemme, joten niiden molempien sujuva puhuminen ja kirjoittaminen on tärkeää.


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa työtehtävissäsi osana menestyvää ja arvostettua toimistoa kansainvälisessä toimintaympäristössä. Saat mielenkiintoisen työn Helsingin Punavuoressa sekä ammattitaitoiset ja huippumukavat työkaverit.


关于我们

IPG Mediabrands Finlandiin kuuluvat mediatoimistot Initiative ja Virta UM, mainosteknologiaan ja dataan erikoistunut asiantuntijatoimisto Matterkind (R3AL Helsinki), luova yksikkömme Marvelous, asiakasymmärrystoimisto Kuulas Helsinki sekä tulospohjaiseen markkinointiin erikoistunut Reprise. Emoyhtiömme IPG on yksi maailman suurimmista markkinointialan konserneista, ja se toimii yli 100 maassa. Yhdistämme asiakasymmärryksen, datan ja luovuuden tukemaan asiakkaidemme menestystä.